Két játékos is szerződést kapott a Fraditól.

28759

Dupla igazolás – méghozzá a lehető legörömtelibb! Labdarúgó-csapatunk ma délután profi szerződést kötött két sajátnevelésű játékosával, Popov Patrikkal és Haris Attilával.

Popov hétéves korában lett az FTC igazolt labdarúgója, eddigi pályafutása során szinte folyamatosan idősebb korosztályokban futballozott, és mindenhonnan kitűnt gólérzékeny játékéval. Az előző szezon U17-es bajnokságában 21 meccsen 21 gólt lőtt, az U21-eseknél 10 találkozón hatot, az NB III-ban pedig két összecsapáson egyet.

Idén az U21-eseknél 11 meccsen hat találat a mérlege, de betalált a felnőtt csapat Ligakupa-mérkőzésén is. Popov a Pécs elleni bajnoki mérkőzésen pedig az NB I-ben is bemutatkozhatott már!

Keller József utánpótlás menedzser nemrégiben így nyilatkozott róla.
– Patrik támadó, kifejezetten befejező, gólszerző játékos, olyan típus, akit mindig is keresnek a Ferencvárosban –
mondta Keller a fradi.hu-nak. – Robbanékony, jól tud helyzetbe kerülni, és a lehetőségeit is jó százalékban használja ki. Persze ez utóbbin mindig lehet javítani, amit el is várunk. Ami pedig elvehetetlen tőle, az a mentalitása, amit minden gyerekbe beletennék.

Akárcsak Popov esetében, Haris Attila számára sem idegen, ha idősebb játékosokkal kell felvennie a versenyt. Több poszton képes jó teljesítményt nyújtani, általában szűrő középpályásként futballozik. Haris – aki az idei Ligakupa-sorozatban többször lehetőséget kapott a felnőtteknél – támadásban is veszélyes, így gólpasszokat is várhatunk tőle. Sőt, aki látta a Pünkösdi Nemzetközi tornán lőtt gólját, az tudja, hogy átlövéseknél is érdemes rá odafigyelni.

– Haris védekező, szűrő középpályás, de képes jól belépni a játékba. Jó a szervezőkészsége, gólpasszokat ad, és nagy gólokat is láttunk már tőle. Szintén jó mentalitású játékos, kitörési lehetőség számára a futball, így biztos vagyok benne, hogy megragadja a kapott esélyt –
nyilatkozta róla Keller.

Mindent bele, fiúk!

28757

forrás: fradi.hu