Szerintük jobbak voltak és nem érdemeltek vereséget.

Lukas Hradecky (a finnek kapusa):

– Szerintem az arcom elárulja, milyen k…. rosszul érzem magam a vereség miatt. Mindent megtettünk, hogy ne kapjunk gólt, erre beakad egy fejes egy ilyen beadás után… Domináltunk, aztán hirtelen jött ez a magyar gól és elment a meccs.

Niklas Moisander csapatkapitány:

– A magyaroknak alig volt helyzetük, erre egy ilyen beadás után betalálnak. Ilyen a foci, néha kegyetlen… Én voltam Gera előtt, talán egy lépéssel helyezkedtem előrébb az optimálisnál. A labda éppen átment a fejem fölött. Nagyon idegesítő, hogy néhány centin múlt az egész. Egyértelmű, hogy az én gólom volt és Joonáé. Egyszerűen megengedhetetlen, hogy az egyetlen tizenhatoson belül helyezkedő emberük gólt fejeljen nekünk.

Kasper Hämäläinen (a vendégek támadója):

– Győzni jöttünk és a meccs előtt is jó előérzetünk volt. Uraltuk a mérkőzést, aztán a semmiből lőttek egy gólt. Hatalmas a csalódás. Nem volt könnyű dolgom a magyar védőkkel, kaptam egy-két csomagot tőlük.

Tim Sparv (középpályás):

– Tudtuk, hogy ez lesz a legfontosabb idegenbeli meccs a sorozatban. Dühös és csalódott vagyok a vereség miatt. Voltak helyzeteink, de a befejezésekkel baj volt. Nem volt bennünk meg a kellő erő a gólszerzéshez, aztán hátul összehoztunk nekik egyet. A bíró hozzáállása is fura volt. Nem lehetett hozzászólni.

Roman Eremenko (a CSZKA Moszkva légiósa):

– Nehéz bármit is mondani, nem nagyon találom a szavakat. A mezőnyjáték tekintetében nem voltunk rosszak, de kevés helyzetet alakítottunk ki. Javulni kell, egyszerűen ez nem mehet így tovább.

Joona Toivio (védő):

– Vállalom a felelősséget a magyarok gólja miatt. Nem álltam elég közel az emberemhez. Egyszerűen nem tudok mit mondani. Mi voltunk a jobb csapat a pályán, de ez senkit nem érdekel, ha az ellenfél övi a gólt.

Perparim Hetemaj (középpályás):

– Elég fura, hogy egy ilyen meccset el tudtunk veszíteni. A magyar csapatnak szinte helyzete sem volt.

forrás: csakfoci.hu