Nem, ezúttal nem futballistáinkat szólítjuk fel, a játékot kedvelő fradistákhoz szólunk.

Az FTC Baráti Kör és a Tempó Fradi Alapítvány hagyományteremtő szándékkal játékot szervez a Fradival a Fradiról, a Fradiért, a Fradiban. A Fradi névhez illesztett összes ragnak megvan a maga jelentősége.

A Fradival, mert a Ferencvárosi Torna Club segítsége nélkül ez a játék nem jöhetne létre.

A Fradiról, mert a játék minden elemét átszövi ennek a csodálatos klubnak a dicsőséges múltja, sőt még a jelene is.

A Fradiért, mert történjék bármi, a fradisták fradisták maradnak, ha kell, a játékos szenvedélyüket állítják a klub szolgálatába.

A Fradiban, mert a játék helyszíne a Fradi otthona.

A kis felvezető után íme a konkrétumok:

1. A játék 2014. december 6-án, szombaton délelőtt 9-től 12 óráig lesz a Groupama Aréna FTC részére fenntartott VIP páholyában, amit Sky Box helyiségnek is hívnak.

2. A játékban négy főből álló csapatok vehetnek részt, ahol feltétel, hogy legalább egy tag 16 éven aluli legyen.

3. A helyszín méretéből adódóan a csapatok létszámát nyolcban maximáljuk. Amennyiben ennél több jelentkező lesz, az interneten előselejtezőt tartunk.

4. A játék során a csapatok kérdéseket, ügyességi feladatokat kapnak, majd a válaszaikra a szakértő zsűritől pontokat. Terveink szerint a szakértő zsűri az FTC egykori és mai legendás játékosai, személyiségei közül kerül ki. A játék győztese a legtöbb pontot szerző csapat lesz.

5. Minden játékban résztvevő csapattag emlékplakettet kap, az első három helyezett csapat tagjai pedig egyéb, fradista szívüknek kedves rekvizitumokat. Lesz, amit eleve aláíratunk fradista legendákkal, de a jelenlevőktől bárki kérhet a sajátjára örök emléket jelentő aláírást.

6. Jelentkezni az ftc.barati.kor@gmail.com vagy az info@tempofradi.hu email címek egyikén lehet 2014. november 24-én éjfélig. Kérjük megadni a csapat tagjainak nevét és életkorát, illetve egy rövid (3-4 mondatos), frappáns leírást „Miért szeretem a Fradit?” címmel. A szövegnek később, a játék folyamán lesz jelentősége, még az is lehet, hogy döntő hatású, érdemes tehát ennek megfelelően elkészíteni.

Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődést és nem lesz hiány játékos kedvű jelentkezőkben.

Hajrá Fradi!

FTC Baráti Kör / Tempó Fradi!

jatek