Csilus Tamás Pápa után a Fradiban is bizonyítana.

– Eddig 11 bajnokin kaptál lehetőséget, egy meccset kivéve végig a pályán voltál, így nem nagy merészség kijelenteni, hogy meghatározó emberré váltál Pápán. Ezek alapján gondolom nem bántad meg, hogy a Lombardhoz kerültél kölcsönbe a Ferencvárostól.
– Nem bántam meg. A Ferencvárossal közös megegyezésen alapult az, hogy én a minél több játéklehetőség reményében Pápára kerülök kölcsönben, mindkét fél számára ez volt a leggyümölcsözőbb. Mit mondjak, eléggé bejött a számításom, még én sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar, ennyi játéklehetőséghez jutok majd, de természetesen hihetetlenül örülök neki.

– Mennyire vagy elégedett az eddigi játékoddal?
– Soha nem lehet elégedett teljesen a játékos, ha a csapata a 11. helyen áll. Minden mérkőzésen az aznapi maximumot szeretném kihozni magamból. Az lebeg a szemem előtt, hogy visszakerüljek majd a Fradihoz, ezt a célt szeretném megvalósítani. Mindig lehet jobb, gólpasszig már eljutottam, most már a gól is jöhetne. Teszem a dolgom becsülettel és remélem, beérik a befektetett munka.

– Amennyiben így folytatod tovább, akkor jövőre a Ferencvárosban is meghatározó szerepet tölthetsz be?
– Nagyon jó lenne, hihetetlenül örülnék neki. Viszont csak lépésről-lépésre szabad gondolkozni és haladni. Először itt Pápán kell megtennem minden tőlem telhetőt, itt kell bizonyítanom. Jövőre a Fradinál új lappal kell indítani, és ott megmutatni magam. Szeretném megmutatni, mi van bennem, minél több játéklehetőséghez jutni majd. Hogy ez megvalósul-e, arra az idő fog választ adni.

H.G. / NBI.hu