Így a fradisták is tudnak már belépőt vásárolni például a válogatott mérkőzéseire.

A Ferencvárosi Torna Club tájékoztatja szurkolóit, hogy elkészült az integráció az Magyar Labdarúgó Szövetség központi kártyaregisztere és klubunk kártyarendszere között. Ennek következtében az MLSZ központi jegyértékesítő rendszerében már az FTC szurkolói kártyájával is lehet belépőt vásárolni.

Mindez különösen fontos a magyar labdarúgó-válogatott kapcsán, hiszen a Finnország elleni, november 14-i Eb-selejtező mérkőzésre, melyet a Groupama Arénában rendeznek, kizárólag az úgynevezett MLSZ-kártyával vagy valamelyik klub szurkolói kártyájával lehet jegyet vásárolni.

Az MLSZ központi online rendszerében a klubunk szurkolói kártyájával rendelkező drukkerek a szurkolói kártya bal oldalán található 6 jegyű kártyaszám használatával tudnak belépőt venni oly módon, hogy a kártyaszám elé az „FTC” előtagot kell begépelni. Amennyiben tehát valakinek a szurkolói kártya száma 123456, akkor az MLSZ rendszerében FTC123456-ot kell beütnie.

Létezik továbbá egy PIN-kód is, mely alapértelmezetten a regisztrált személy rögzített születési dátumának hónapja és napja, 4 karakterben, tehát, ha valaki április 9-én született, akkor a kódja 0409.

Fradi.hu