Egykori BL kapusunk bizalmat szavazna utódjának.

A korábban a nemzeti együttesben is megfordult egykori kapus, Hajdu Attila a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában mondta el véleményét.

– Én mindig azt mondom, hogy az játsszon a válogatottban, aki folyamatos játéklehetőséget kap. Egy darab ilyen kapusunk áll rendelkezésre, az pedig Dibusz Dénes. Én így indultam volna neki ennek az edzőtábornak, aztán persze sok függ az ott mutatott teljesítménytől. Mindenesetre ha csak valami olyan nem történik, amiből azt látom, hogy ez a gyerek nem alkalmas erre, én hiszek abban, hogy az a kapus, aki folyamatosan játszik, az többre képes. Dibusz Pécsről felkerült a Fradihoz, sokan szkeptikusak voltak vele szemben, meg kellett mutatnia, hogy mire képes, és ez szerintem belőle jobb teljesítményt hozott ki. Szerintem annak ellenére, hogy újonc, nem égne meg Bukarestben –
fogalmazott.

Hajdu a Szalai Ádám által elmondottak (egyelőre a csatár addig tervez a címeres mezben, amíg Dárdai Pál a kapitány) kapcsán annyit mondott, sokkal többet jelent a magyar válogatott annál, minthogy az ember csak a saját karrierjére gondoljon.

forrás: csakfoci.hu