A felcsúti edző és csapatkapitány mondta el, hogy mit vár a meccstől.

A zöld-fehérek és a tavaly még újonc Puskás Akadémia FC kétszer csapott össze egymással az elmúlt szezonban. Az egyiken Benczés Miklós vezetőedző csapata, a PAFC Lencse duplájával és Czvitkovics találatával 3-1-re győzött a Fraditól Vaszicsku volt eredményes öngóljával, míg a fővárosi meccsen a zöld-fehérek csak nagy csatában nyertek 1-0-ra. Az idei bajnokságban a hullámzóan teljesítő FTC a tabella 4., a PAFC a 15. helyén áll.

Jó Fradira számítok, annak ellenére, hogy az eddigiek alapján kétarcú csapat benyomását kelti –
mondta Benczés Miklós. – Persze, jelentősen átalakult a keretük, ezen a héten is egy komoly játékost igazoltak. De azt gondolom, hogy nekünk inkább saját magunkkal kell foglalkoznunk, rendezni a sorainkat. Nem lesz egyszerű meccs, s nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy a kezdőnkből Kelic eltiltott. Lencse még a Vidi ellen megsérült, Spandler is maródi, viszont Czvitkovics már rendelkezésre áll. Bizakodóak vagyunk, hiszen tavaly is két nagyon jó meccset játszottunk velük, jól fociztunk, hasonlóan jóra számítok most is. A hétközi Magyar Kupa siker erősített minket, elég, ha csak Tischler öt találatára, és Szakály három gólpasszára gondolok.

A Puskás csapatkapitánya, Polonkai Attila is a Magyar Kupa hatását hangoztatta: Az Orosháza elleni továbbjutás után jó a hangulatunk, s nagyon reméljük, hogy ez a Fradi elleni meccset követően tovább fokozódik. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, s ezt a helyén is kezeljük, ám nagy szükségünk van a pontokra, ennek érdekében a bravúrra, de a keretben ez benne van.

forrás: feol.hu