A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom három évre szóló megállapodást írt alá, amelynek legfontosabb célja az utánpótlás támogatása.

A Magyar Telekom három évre szóló támogatásai szerződést kötött a Ferencvárossal. Az együttműködés legfontosabb célja az utánpótlás támogatása. A piacvezető távközlési szolgáltató és az ország legnépszerűbb labdarúgóklubjának az utánpótlás szempontjából kiemelten fontos 12-19 éves korosztály képzési feltételrendszerét kívánják tovább javítani.

Az anyavállalat nemzetközi szinten is számos országban támogatja a futballt, mint a legnépszerűbb, sok generációt mozgósító sportágat. Hazánkban a Telekom két éve főszponzora az iskolás gyermekek Telekom Labdarúgó Diákolimpia eseménysorozatának, támogatja az MLSZ által megrendezett főiskolai és egyetemi bajnokságot. A cég az utánpótlás melletti elkötelezettségét az FTC-vel kötött megállapodással erősíti tovább, amellyel a Telekom a hazánkban is a legtöbb amatőr és igazolt sportolóval rendelkező sportág és azon belül a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klubja mellé áll.

A vállalat több sportágra kiterjedő sportszponzorációs tevékenységet folytat, amelynek keretében olyan sportágak, események támogatására törekszik, amelyek meghatározóak, tömegeket vonzanak, illetve csapatok esetében országos méretű szurkolótáborral rendelkeznek. Így az FTC mellett a Telekom támogatását élvezi immáron a hatodik felkészülési ciklus óta a Magyar Olimpiai Bizottság, 17.éve az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata, évek óta Magyarország egyik legnépszerűbb futóversenye, a Telekom Vivicittá és szinte megalakulása óta a Magyar Úszó Szövetség is.

A Ferencvárosi Torna Clubban több mint 2 ezer utánpótláskorú sportolóval közel 220 edző dolgozik nap nap után. Munkájuk sikerét korosztályos bajnoki címek, válogatott sportolók sora bizonyítja. A Népligeti Sportcentrumban 12,5 hektáron folyamatosan javuló körülmények várják a sportoló gyermekeket és kísérőiket. A fejlesztési projekt 2018-ig tart, előreláthatóan további 4 futballpálya, 2 uszoda és 1-1 torna-, valamint birkózócsarnok fog megépülni.