A Harmadik Félidőben értékelt Nyilasi Tibor és Várhidi Péter.

Nyilasi Tibor
Olyan rutinja, tudása van, hogy nem nagy a teher számára. Most már inkább lubickol a pályán. Nem kell őt félteni, ismét bizonyította, hogy miket tud. Biztos vagyok benne, hogy nem csak az övé, hanem lépésről-lépésre a csapat formája is jobb lesz. Lehet egyébként érezni, hogy a Gera-Böde kettős egyre jobban harmonizál, egyre nagyobb dolgokra lesz képes.

Várhidi Péter
Gera Zoltánról:
Sokaknak van jó rúgótechnikája, de valahogy a magyar játékosoknak nincs a vérében, hogy lőjenek távolról. Valahogy ez egyfajta magyar betegség. Évtizedek óta beszélünk gyakorlatilag arról, hogy kevés az átlövésgól. Angliában, ahonnan Gera visszatért, ez rendszeres. Ott akkor is megtapsolják az embert, ha taccsot rúg belőle. Ahogy egy pici lehetőség is van, ott azonnal elvállalják a lövést.

Busai Attiláról:
Azt érzem, hogy Thomas Doll eltalálta az ő szerepkörét. Busai Attila régen benne van a magyar futballban, nagyon jó korosztályos válogatottban szerepelt, és elsősorban védekező középpályást, vagy akár belső védőt játszott. Valahogy ez ragadt rá. Most sokkal szabadabban futballozik, többet lép be a támadójátékba, és többet ér oda a második hullámban a tizenhatoson belülre, ahol nagyon jól feltalálja magát. Hosszúak a lábai és picit eleve úgy áll a lába, hogy jó belsője van. Rendkívül jó a helyzetkihasználása, viszont kevés lehetőségből képes gólt szerezni. Ez az ő pozíciója, ez az ő játéka.

Kivonat: Csakfoci