Az FTC és az ARS UNA együttműködésének köszönhetően zöld-fehér lehet az új iskolaév!

A Ferencvárosi Torna Club, valamint az ARS UNA cég együttműködésének köszönhetően klubunk több olyan termékkel is előállt a napokban, amelyek nélkülözhetetlenek az iskolakezdéshez. Ferencvárosi színekben pompázó dossziékat, füzeteket, füzetcímkét, tollat, hátizsákot, oldaltáskát, pénztárcát, tornazsákot, de még uzsonnás dobozt is lehet kapni a Fradi Shopban, valamint az ARS UNA-nak köszönhetően szinte az összes magyarországi kereskedelmi hálózatban.

Az alábbiakban az ARS UNA tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója, Perlaki Attila ad betekintést az együttműködés részleteibe.

– Két évvel ezelőtt az ARS UNA már több nagy neves focicsapat licenszét megszerezte – mondta Perlaki Attila. – Ekkor került arra sor, hogy a legpatinásabb magyarországi klubbal, a Ferencvárossal is együttműködhessünk. Rövid időn belül sikerült megállapodnunk, és a közös munka eredménye már látható a piacon. Úgy vélem, hogy egy nagyon tetszetős és jó minőségű iskolai termékkínálatot sikerült összehoznunk.

Az ARS UNA azon termékek után, amiket nem a Fradi Shopban adnak el, jutalékot fizet a Ferencvárosnak. Ennek értelmében szurkolóink a Ferencváros hivatalos termékeit megvásárolva a klubot támogatják.

– A polcokon a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United ajándéktárgyai mellett ott lesznek a Fradi termékei is – folytatta a cég tulajdonosa. – Több FTC-terméket is forgalmazunk a papírárutól a textíliáig, amelyek megtalálhatóak majdnem az összes magyarországi kereskedelmi hálózatban, így például a Tesco, az Auchan, a Metro, a Müller, az Office Depot, valamint a Pirex áruházaiban is.

Perlaki Attila hozzátette: a jövőben az Ars Una a szortiment bővítést tervezi, ami azt jelenti, hogy még több termékfajta lesz megtalálható a kereskedelemben. A tulajdonos azt is elárulta, hogy már most óriási az érdeklődés a kereskedők részéről, így minden bizonnyal a kereskedői kör is bővülni fog a ferencvárosi termékeket illetően.

Fradi.hu

(X)