A szabolcsiak válogatott kerettag kapusa mondta el várakozásait.

– Úgy gondolom, kihoztuk magunkból a maximumot. Sajnos a Videoton ennyivel volt jobb nálunk. Ráadásul a büntető előtt ütköztem egy fehérvári játékossal, és kaptam egy ütést a térdemre. Ez másnap volt elég fájdalmas, de majd az orvosi vizsgálat során kiderül, mennyire komoly a sérülés. Abban maradtunk, hogy nem utazom el a válogatott összetartásra és csak a hét második felében kezdem el az edzést. Mindenképpen ott szeretnék lenni a Ferencváros elleni mérkőzésen – kezdte Balogh János.

– Miben kell fejlődnie a Nyíregyházának?

– Későn álltunk össze, szerintem ez lehet a fő probléma. Tíz játékos érkezett a klubhoz. Időre van szükség, míg a csapat teljesen összecsiszolódik és azonos erőnléti szinten lesz.

– Mennyire nehezítené a helyzetüket, ha Csábi Józsefet eltiltanák?

– Megmondom őszintén, még nem volt részem abban, hogy egy edzőm nem ülhetett le a kispadra. Több feladat fog hárulni a pályaedzőnkre.

– Múlt héten is szerepelt a válogatott összetartásán. Milyen volt ismét Pintér Attila irányításával dolgozni? Számít önre a szövetségi kapitány a szeptemberben kezdődő selejtezősorozatban is?

– Nagyon örülök, hogy NB II-es játékosként is kaptam meghívót a válogatottba. Első osztályú labdarúgóként ez volt az első összetartás, amin részt vettem. Folytattuk ugyanazt a munkát, amit legutóbb abbahagytunk. Leginkább a taktikai elemekre fektettük a hangsúlyt. A második kérdésre válaszolva, nagyon remélem, de ezt még nem tudom pontosan. Próbálok hétről hétre jó teljesítményt nyújtani, és bízom benne, hogy továbbra is számítanak rám a válogatottnál.

– A következő fordulóban a Ferencvároshoz látogat a Nyíregyháza. Mit vár attól a mérkőzéstől?

– A Ferencváros először játszik az új stadionjában bajnoki mérkőzést, ezért ez biztos pluszmotiváció nekik. Gondolom, nagy felhajtás lesz, de mi sem asszisztálni megyünk oda. Szeretnénk meglepetést okozni és egy pontot elvinni Budapestről.

forrás: rangado.hu