Magabiztos a győriek hátvédje.

– A sérülés már teljesen a múlté?
– Szerencsére igen. Már az első fordulóban is vállalhattam egy félidőt, az utóbbi két meccsen pedig végig a pályán lehettem. Tulajdonképpen azt sem érzem meg, hogy két-két és fél hét kimaradt az alapozásomból, mert nincsenek erőnléti gondjaim sem.

– És hogy van a csapat? Aligha úgy terveztétek, hogy három meccs után mindösssze három pontotok lesz
.
– Persze, hogy nem, de nem érzek görcsösséget vagy kétségbeesést a társaimon sem. Ugyanakkor az tény, hogy a hangulat felszabadultabb lenne több sikerrel a hátunk mögött, és jót tesz neki, ha most legyőzzük a Ferencvárost.

– Milyen emlékeket őrzöl a Fradiról?

– Kellemeseket. Elsőként az ugrik be, hogy tavaly májusban éppen a Ferencváros legyőzésével vált biztossá a bajnoki címünk. A Videotonnal egyszer öt-nullra nyertünk ellene, és egyáltalán, nemigen szerepeltem a Fradi ellen vesztes csapatban.

– Milyennek ítéled meg a mai Ferencvárost?

– Csak a Chelsea elleni meccsét láttam, abból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. A vasárnap délelőtté az elemzés, Horváth Ferenc, az edzőnk nyilván pontosan feltérképezte a Fradit, és elmondja, mit kell tennünk, hogy legyőzhessük.

– Ha Lipták Zoltán lenne a vezetőedző, mit mondana?

– Nagyon jól van az, hogy egyelőre nekem mondják meg, mit tegyek… Az viszont biztos, hogy úgy küldeném ki a csapatot, csak egy célja lehet, nem is gondolhat másra, mint a három pont megszerzésére.

forrás:nb1.hu