Doll, Gyömbér és Mourinho nyilatkozott.

Mourinho: A stadion nagyon szép, egész csodálatos, s remélem, hogy a Ferencváros visszakerül a helyére, a nemzetközi porondra. Jó értelemben agresszív volt az ellenfél, ami meg szerette volna szerezni az első gólt, az első győzelmet. Mi egy hétre vagyunk az első bajnokinktól, de még vannak lemaradásaink, Schürrle pl. 5 napja edz. Jó, hogy ilyen ellenfél ellen játszhattunk, egy nagy arányú győzelemből semmit nem tanulhattunk volna. Gera nagyszerű játékos, remek karrierrel a háta mögött. Kívánom, hogy a Fradi találjon vissza a helyes útra.

Doll: Egy csodszép élménynek lehettünk részesei. Mindenki hálás lehet azért, hogy egy ilyen fantasztikus stadion épült. Úgy hiszem, mindenki elégedetten mehet haza, még ha a világ egyik legjobb csapatától 2-1-re kikaptunk. Örülök, hogy pimaszul, lendületesen játszottunk, ezt át kell vinni a bajnokságra is. Láttam, hogy Mourinho a végén visszaállította a csapatát, ez azt mutatja, hogy játékunkkal kivívtuk a tiszteletüket. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, az feladat, hogy ezt átvigyük a bajnokságra. Ma elég stabilak voltunk, egy újabb rendszert kipróbáltuk, lehet, hogy bevetjük ezt a rendszert a bajnokságban is, szerencsére elég rugalmasak a játékosaim. Nem a taktika a lényeg, hanem hogy miképp valósítjuk azt meg. A második harmadban, a tizenhatos környékén jobban kell passzolni, ki kell harcolni szabadokat. Nagyon sok dologban kell fejlődni, az utolsó passzokban is, nagyon sok apróságban kell fejlődni.

Gyömbér: Úgy érem büszkék lehetünk, nem vagdostunk előre a labdát, gólt is szereztünk, ezt a formát átvinni a bajnokikra is. Azért azt láttuk, mekkora a különbség a két csapat közt, szerencsére az eredmény nem tükrözte ezt. Erre büszke vagyok. Nagyon fontos, hogy végre a hazai pályánkon játszunk, fantasztikus volt a közönség, szükségünk lesz a szurkolóinkra. A talaj rendben volt, talán laza alatta a földréteg, ezért fordul ki. A profi futball az, hogy labdabiztosak, folyamatosan mozognak, mindig vannak opciók, nem veszik fél vállról a meccset. Akkor lesz sok néző, ha fejlődünk, szép támadófocit játszunk.