Az öregfiúk derbi dedikált meccslabdájára 100 ezer forint az eddigi legmagasabb ajánlat. Segítsük együtt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát!

Jótékony célért egy különleges labdáért. Amint azt kedden megírtuk (link), szurkolóink velünk együtt segíthetnek a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, így a beteg gyermekeken.

Klubunk ugyanis licitet hirdetett a hétfői, öregfiúk derbi – a mérkőzés egyébként a Groupama Aréna megnyitójának hivatalos főpróbája is volt – aláírt, Nike Ordem meccslabdájára.

A labdát olyan régi újpesti játékosok és edzők látták el kézjegyükkel, mint Mészöly Géza, vagy Kovács Zoltán, míg a mieink részéről aláírta többek között Dzurják Csöpi, Bánki József, Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Mátyus János vagy éppen Lisztes Krisztián.

Miután egyesületünk minden évben ajándékokkal kedveskedik a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának, így pontosan tudjuk: a labdáért felajánlott legmagasabb összeg a lehető legjobb helyre kerül majd.

Szurkolóink is jól tudják ezt, hiszen a licit már most 100 ezer forintnál jár. Licitálni természetesen továbbra is lehet – egészen augusztus 10., vasárnap éjfélig, a licit@fradi.hu email-címen

(fradi.hu)