A Chelsea és az angol válogatott védője nyilatkozott a vasárnapi mérkőzésről.

A mérkőzést pedig nemcsak a Fradinál, a Chelsea-nél is várják már. A londoniak angol válogatott védője, Gary Cahill emlékezetes napra számít.
– Tudjuk, hogy Magyarország mindig nagyon erős nemzet volt a futball tekintetében, és hogy legendás labdarúgókat adtak a világnak – árulta el Cahill a fradi.hu-nak. – Ezért is nagyon várjuk már, hogy Magyarországra érkezzünk és megnyissuk a Groupama Arénát, ráadásul első csapatként pályára lépni egy teljesen új stadionban, mindig nagyon örömteli és különleges érzés. Reméljük, a szurkolók jól fogják majd érezni magát, és remek szórakozást nyújtunk nekik.

Arra is van garanciánk, hogy szurkolóink igazi futballmérkőzést láthatnak majd. A Chelsea felkészülésében ugyanis nagy jelentősége van a megnyitónak.
– Nemcsak az esemény, természetesen maga a mérkőzés is nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen ez az egyik utolsó találkozónk, mielőtt elkezdődik a szezon – folytatta Cahill. – Reméljük, a Fradi elleni mérkőzésre a mostaninál is fittebbek és „élesebbek” leszünk, aminek köszönhetően kiváló összecsapást játszhatunk a zöld-fehérekkel.

Fradi.hu

A Chelsea ezzel a kerettel indult el az edzőtáborozásra:

Kapusok:
Petr Cech, Mark Schwarzer, Matej Delac, Mitchell Beeney

Védők:
John Terry, Gary Cahill, Branislav Ivanovic, Kurt Zouma, Cesar Azpilicueta, Filipe Luis, Nathan Ake, Nathaniel Chalobah, Andreas Christensen

Középpályások:
Cesc Fabregas, Nemanja Matic, Marco van Ginkel, Oriol Romeu, Mohamed Salah, Jeremie Boga, Isaiah Brown, Lewis Baker, John Swift

Csatárok:
Diego Costa, Fernando Torres, Patrick Bamford, Dominic Solanke