A Magyar Kézilabda Szövetség hagyományteremtő szándékkal életre hívta a kézilabda Szuperkupát, amelynek keretében egy napon, egy helyszínen kerül sor a női és férfi NB I első két-két helyezettjének díjmérkőzéseire. Az első Szuperkupa augusztus 31-én kerül megrendezésre a Veszprém Arénában, majd évenként a többi résztvevő klub csarnokában és semleges helyszínen az MKSZ rendezésében zajlik le a kézilabdás csúcsrendezvény.

A 2014-es Szuperkupán augusztus végén a nők versengésében Győri Audi ETO-FTC Rail Cargo Hungaria találkozót játszanak, majd ezt követően a férfiak trófeájáért az MKB MVM Veszprém a Pick Szegeddel mérkőzik meg. A klubok és az MKSZ megállapodtak arról is, hogy a Szuperkupát 2014-2018 között biztosan megrendezik.

A Szuperkupára hamarosan megindul a jegyárusítás, az MKB MVM Veszprém KC szervezésében. Amint a mérkőzések kezdési időpontjai is véglegessé válnak, a Magyar Kézilabda Szövetség és a részt vevő klubok tájékoztatják a nyilvánosságot a Szuperkupa pontos menetrendjéről és a jegyvásárlási lehetőségekről.

FTC Rail Cargo Hungaria
Győri Audi ETO
MKB MVM Veszprém
Pick Szeged

Magyar Kézilabda Szövetség