Új edzővel, a régi pályán.

Alapozás
Már 2 hete tart a felkészülésünk, amelybe még Hevesi Tamás is besegített (Róla később). A héten 3 edzéssel nyomjuk tovább, majd hétvégén Kiskunlacházára megyünk 11:00-ra egy edzőmérkőzésre. A következő 2 hétben aztán szintén a heti 3 foglalkozás és 1 vagy 2 edzőmeccs szerepel a programban.

Hevesi Tamás
Tamással sokat egyeztettünk a holtszezonban, az elképzeléseket próbáltuk összehangolni, de végül abban maradtunk, hogy a rengeteg elfoglaltsága, valamint a mi amatőr, lelátói csapatunk és az Ő profi szemlélete között lévő különbséget nem biztos már, hogy olyan sikeresen közös nevezőre tudjuk hozni, mint az elmúlt félévben, ezért sajnos Tamás az Általa előzetesen megígért és vállalt fél szezont vezényelte le. Csak köszönettel tartozhatunk Neki, csont nélkül bennmaradtunk, az alapozás elejébe is besegített nekünk, kívánunk Neki nagyon sikeres jövőt mind a zenei életben, mind a futballvilágban, reméljük Ő is szép emlékekkel gondol majd ránk és reméljük hamarosan nálunk nagyobb csapat kispadján is szerephez juthat majd.

Az új edző személyét várhatóan jövő héten tudjuk nyilvánosságra hozni, egyelőre még keressük a megfelelő embert.

Jáky Gergő
Sajnos igaz a hír, miszerint az FFC első tétgólját jegyző “Alapkő” eligazolt tőlünk. Azt Ő is megjegyezte, hogy ez nem végleges, egy kis impulzulváltásra volt most szüksége, akár már fél év múlva újra FFC mezt húzhat magára. Bár jelenleg nagyon jól érzi magát régi-új csapatánál a Pénzügyőrnél, reméljük hamarosan észhez tér és visszatér a családjához. Készítünk Vele egy interjút a miértekről, itt a honlapon megtalálhatjátok majd.

Utánpótlás
Az utánpótlásunk saját kézbe került, az edzéslehetőség biztosítva, a reményeink szerint pár hét múlva megújuló honlapon őket is bemutatjuk egyenként.

Ferencváros
Mi sem tudtuk mire számíthatunk a Ferencváros vezetőitől, ők is pontosan tudják, hogy az FFC magja mely szurkolókból verbuválódott és azt is, hogy a szurkolóink főleg ahhoz a réteghez köthetők, akik a jelenlegi profi futballból és az azt körülvevő szemléletből ábrándultak ki. Ennek ellenére a korrektség megkívánja, hogy megjegyezzük, készségesen álltak hozzánk és különválasztják a véleményünket (amit el is mondtunk a megbeszélésen), valamint az FFC-t. Nekünk is ebben a helyzetben egy saját pálya megléte nyilván szerencsésebb lenne, de ez ügyben a rengeteg utánjárás után az elmondható, hogy ez szinte lehetetlen. Tehát a hazai pálya továbbra is a Népliget, ugyanazokkal a “játékszabályokkal”.

Az átigazolási időszak pénteken jár le, ha vannak olyanok még a ferencvárosi lelátón, akik nem próbálták ki Magukat az FFC-ben és ezt megtennék, várjuk szívesen ma 19:00-kor és holnap 19:00-kor a Népligetben (előtte viszont hívjanak minket a 30/813-5759-es telefonszámon).

A bajnokság augusztus 16-án kezdődik és az újonc 43-as számú Építőkkel kezdünk.

Tempó FFC!