A magyar blues királya, Deák Bill Gyula nyilatkozott az új stadionról.

Számos kitüntető címet vehetett már át élete során a magyar blueskirály, Deák Bill Gyula. Klasszikussá vált zenészpályafutásának köszönhetően Fonogram Életműdíjas és a Magyar Érdemrend lovagkeresztje büszke birtokosa. Mindenki Bill kapitánya azonban mégsem ezekre, hanem gyerekkorától tartó szenvedélyére, az FTC szeretetére a legbüszkébb.

Felsorolni is nehéz mennyi zöld-fehér csatát élt meg, fradizmusa pedig kicsit sem lett „halkabb”. Természetesen már Bill kapitány is kiváltotta új szurkolói kártyáját, így többek között a Chelsea elleni nyitómeccsre, valamint a következő szezonra készül.

– Nagyon boldogan néztem, hogyan épül napról napra az új stadion, most pedig, hogy végleg elkészült, elképesztő, monumentális látványt nyújt – kezdte Bill kapitány. – Nagy szüksége volt már a Fradinak, hogy olyan otthona, varázslatos arénája legyen, amelyre igazán büszke lehet. Alig várom, hogy átéljem, hogyan hangzik a stadion belsejéből egy Fradi-induló, egy igazi zöld-fehér meccs. Remélem, már a Chelsea elleni megnyitómérkőzésen is felejthetetlen élménnyel gazdagodnak a szurkolók. Persze tudom, hogy a csapatnak most nehezebben megy, de én bizakodó vagyok. Gera Zoli személyében olyan igazolás érkezett, aki nagyban meghatározhatja majd a jó játékot, és persze ne feledkezzünk meg kedvencemről, Böde Daniról sem, aki sokszor bebizonyította, hogyan tudja a hátán vinni a gárdát. Thomas Doll személyében pedig remek edzője van a csapatnak – ez tavasszal is megmutatkozott -, ezért nagyon szurkolok, hogy jó szezont fusson a csapat. Hiszen végtére is, csak az számít, hogy éljen a rock, a blues, na és persze a Fradi.

forrás: fradi.hu