Előzetes információk azonban már most is vannak.

Egy igazi sztárcsapat, a brazíliai világbajnokságot megjárt sztárokat soraiban tudó Chelsea érkezik az FTC új stadionja, a Groupama Aréna nyitómérkőzésére. A kezdőrúgást a Ferencvárosi Torna Club élő legendája, Rudas Ferenc végzi el.

A jegyek árusítása július 14-én, hétfőn kezdődik, a jegyárakat pedig július 11-én, pénteken hozzuk nyilvánosságra. Addig is, újból pár nagyon fontos információ:

– A jegyárusítás első három napjában bérleteseinknek szeretnénk kedvezni, így július 14-től július 16-ig csak a bérlettel rendelkező drukkereink válthatnak belépőt.

– A bérleteseink 30 %-os kedvezményt kapnak, amennyiben saját helyükre veszik a jegyet.

– A 30 százalékos kedvezmény csak akkor érvényes, ha saját helyükre veszik meg a belépőket. Ezért érdemes az első három nap során megvásárolni a jegyet, mivel később klubunk nem tud garanciát vállalni arra, hogy a bérletesek saját bérletes helyükről tudják megtekinteni a 2012-es BL-győztes elleni mérkőzésünket.

– A mérkőzésre az online jegyfoglaló rendszeren keresztül is lehet foglalni belépőket július 14-étől, de az első három napban kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolóink vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.

– Jegyet csak az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni!

A fenti kedvezmények tudatában is érdemes tehát felkeresni a Groupama Aréna tövében található jegypénztárat, és bérletet vásárolni, hiszen így jelentős kedvezménnyel lehet megtekinteni a történelmi eseményt, valamint olyan világsztárokat, mint Fernando Torres, Oscar, Ramires, Gary Cahill, vagy éppen John Terry.

A jegypénztár mellett található a regisztrációs helység, ahol a jegyvásárláshoz elengedhetetlen szurkolói kártyát is kiválthatják drukkereink.

forrás: fradi.hu