A stadion nyitómérkőzésére szóló jegyek ígéretével próbálnak meg pénzt kicsalni, a Fradi közleménye. Ha találkoztál ilyen oldallal, jelezd a hozzászólások között.

Az elmúlt napokban ismeretlenek a közösségi médiában több oldalon is nyereményjátékot hirdettek olyan látszatot keltve, mintha ahhoz a Ferencvárosi Torna Clubnak bármilyen köze lenne. A Facebook bejegyzésekben azt ígérték, hogy emelt-díjas SMS küldésével az FTC-Chelsea mérkőzésre belépőjegyekhez lehet jutni.

Az FTC ilyen nyereményjátékot nem szervezett és nem adott át jegyeket ilyen célra.

Az FTC felhívja minden szurkolója figyelmét, hogy a hatósági eljárást megelőzően egyelőre nem beazonosítható személyek az FTC szurkolóit és szimpatizánsait szándékosan megtéveszti, mellyel mindannyiunk számára kárt és jelentős joghátrányt okoznak. Mivel magatartásukkal csalást követnek el az adott játék szervezői , így velük szemben és ellenük a klub valamennyi rendelkezésre álló jogi eszközzel fel fog lépni. Ezúton ismét rögzítjük, miszerint az augusztus 10-i mérkőzésre kizárólag az új stadionba érvényes szurkolói kártyával lehet vásárolni belépőt, amellyel kizárólag a kártya tulajdonosa léphet be.

A Ferencvárosi Torna Club nem szervez semmilyen nyereményjátékot a nyitómérkőzéssel kapcsolatban, ezért, kérjük, ne küldjenek emelt díjas SMS-eket az illetéktelen játékszervezés során megadott telefonszámra. Amennyiben újabb oldalakon találkoznának a nyereményjátékra való felhívással, kérjük, jelezzék azonnal a sajto@fradi.hu címen, vagy hivatalos Facebook oldalunkon üzenet formájában.

A nyitómérkőzéssel kapcsolatban a részletes jegyinformációkat, jegyárakat hamarosan közzétesszük a http://www.fradi.hu weboldalon. A jegyek árusítása július 14-én kezdődik, az első három napban a bérletesek vásárolhatnak belépőket.

Fradi.hu