Hét évre szóló szerződést kötöttek a felek. Három éves opcióval, így otthonunk hivatalos neve ezentúl: Groupama Aréna. A szerződésben van egy kirekesztés elleni záradék. A stadion körülötti terület neve Albert-park lesz. A Chelsea elleni mérkőzés belépője mellé jár majd egy emlékplakett is.

A stadion weboldala is “életre kelt”: Groupama Aréna

Yann Ménétrier, Groupama Garancia Biztosító, vezérigazgató
Természetesen az FTC szponzorációja továbbra is megmarad, hiszen hosszú ideje elkötelezett támogatói vagyunk a csapatnak, bízunk sikereikben és abban, hogy a magyar bajnokságban is egyre előkelőbben szerepel majd.

Kubatov Gábor, FTC, elnök
Bízunk benne, hogy az új stadionnal nemcsak Európa legkorszerűbb helyszínét tudjuk garantálni a látogatóknak, hanem egy egyedülállóan megbízható és komfortos szórakozási lehetőséget is tudunk biztosítani a szurkolóknak. A Groupama Arénában a szurkolók biztonságban és a korábban sehol sem tapasztalt kényelemben érezhetik magukat.

Szekeres Tamás, LUSS, ügyvezető igazgató
Először is köszönet a Groupama Garancia Biztosítónak és az FTC-nek, hogy létrejöhetett ez a hosszútávú partnerkapcsolat, amely garanciát jelent az aréna sikeres, minden igényt kielégítő működésére, üzemeltetésére. A feltételek mindehhez adottak, az építés befejeződött, erről a hazai és nemzetközi közönség augusztus 10-én, a Chelsea elleni mérkőzésen győződhet meg testközelből. Két hét alatt 4000 bérlet talált gazdára és a különlegességnek számító VIP Gold bérletekre és Sky Boxokra is komoly érdeklődés mutatkozik.

groupama