Valamint hosszabbítások is történtek és távozók is vannak.

OB I-es férfi vízilabda-csapatunk csütörtökön három játékost szerződtetett. Köztük van Nyéki Balázs is, aki egyesületünkben nevelkedett, majd a BVSC, az Eger, az olasz Nervi, a Szolnok, majd ismét a BVSC színeiben játszott. A rutinos, ifi Eb-, valamint KEK-győztes átlövő több mint 10 év után tér vissza a Népligetbe.

– Örülök, hogy visszatérek a nevelőegyesületemhez, a sportpályafutásom legszebb élményeit itt értem el, remélem, hogy a jövőben is hasonló eredményekben lehet részem, itthon a Fradiban. Bízom benne, hogy újra fel tudjuk virágoztatni a Ferencvárost rövid időn belül – mondta a képünkön szereplő Nyéki Balázs.

További örömteli hír, hogy a két ausztrál válogatott játékos, Joel Swift és Aidan Roach továbbra is csapatunkat erősíti, hiszen a vezetőséggel megegyeztek a folytatásról.

Ugyancsak csapatunknál folytatja pályafutását Katonás Gergő, aki a Vasastól érkezik, valamint Marnitz Gergő, aki a Debrecent hagyja ott a Ferencvárosért. Nyáron mindkét sportoló Máltán légióskodik, ezért ők csak augusztus végén csatlakoznak a kerethez.

Távozók is vannak: Bóbis Máté, Szabó Botond, Ernyey Márk, Francsics Daniel, Tyler Martin, Kósik Soma nem csapatunknál folytatják a pályafutásukat.

Fradi.hu