A Fradi saját nevelésű játékosának visszaigazolását többen biztosra vették.

Már csak az aláírás hiányzik Futács Márkó és a török Mersin İdmanyurdu szerződéséről. Ahogy arról a csakfoci.hu tegnap elsőként számolt be, az élvonal újonca vetette ki a hálóját a magyar válogatott csatárra, aki a friss törökországi beszámolók szerint át is esett már az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és megegyezésre jutott új csapatával. A vizsgálatokon még fotók is készültek a legutóbb kölcsönben, Diósgyőrben szereplő válogatott játékosról.

A csakfoci.hu még csütörtökön, elsőként számolt be arról, hogy információi szerint Törökországba csábítják a Leicester City, a nemrég véget ért bajnoki szezonban kölcsönben, Diósgyőrben szereplő csatárát, Futács Márkót: a majd kétméteres válogatott támadót az élvonalba visszajutott Mersin İdmanyurdu nézte ki magának.

A támadó a mai, kora délutáni törökországi beszámolók szerint meg is érkezett a mediterrán városba, át is esett az orvosin, és megegyezésre jutott a klubbal.

A Futács leigazolásáról fotókkal illusztrált cikkel jelentkező spor33.com szerint a magyar támadó – egy bolíviai játékossal egyetemben – hamarosan alá is írja szerződését a Süper Lig újoncával.

forrás: csakfoci.hu