Negyvenegy napja nincs fejlemény a kispesti jegyárképzéssel kapcsolatban.

A szabálytalannak látszó dolgot már a mérkőzés előtt jeleztük, egészen pontosan ötven napja, április 17-én, még a Nemzeti Sport Online is átvette a beharangozóban.

A bajnoki találkozó után hat nappal írtuk meg nyílt levelünket, melyet az MLSZ elektronikus címeire is eljuttattunk. Reakció csak a második érdeklődésünk után, huszonöt napja érkezett, melyben a szövetség munkatársa a következőt írta:

„Levelét továbbítottuk az illetékes bizottságnak. Amennyiben az ügyben bármilyen döntés születik, arról honlapunkon tájékoztatást nyújtunk.”

Hét nap után érdeklődtünk újból, hogy mikor várható az értekezlet, válasz nem érkezett. Újabb három nap elteltével ismét feltettük kérdésünket, ezúttal válaszoltak:

„Mint ahogy jeleztem, levelét továbbítottuk a Bizottságnak. Magunk részéről nem szeretnénk a Bizottság munkáját befolyásolni. Amennyiben az ügyben bármilyen döntés születik, arról honlapunkon tájékoztatást nyújtunk.”

Kilenc napja ismét érdeklődtünk, hogy melyik az illetékes bizottság, illetve mikor tűzik napirendre. Válasz nem érkezett. Három napja ismét érdeklődtünk, válasz ismét nem érkezett.

Érdekesség, hogy ezen idő alatt a hírek szerint ülésezett a Fegyelmi-, Fellebbviteli- és NBI-es bizottság, az Elnökség, valamint a Diósgyőr edzője megcsinálta a „botrányt”, az eljárást lefolytatták, eltiltották, a fellebbezést is megtárgyalták, valamint fel is mentették a napokban. Minden bizonnyal ezek nem olyan bonyolult ügyek, mint amit mi vetettünk fel.

Ha van időtök és kedvetek, érdeklődjetek Ti is, hátha sikerrel jártok… Címeket a honlap „szövetség” menüpontjában találtok.