Momo végigjátszotta a mérkőzést.

Mexikó 0–1 (0–1) Bosznia-Hercegovina
Begovic – Mujdza, Sunjic, Spahic, Salihovic – Besic, Pjanic – Hajrovic, Misimovic, Lulic – Dzeko.
Gól: Hajrovic
Cserék: Vranjes, Kolasinac, Ibisevic, Visca, Susic, Ibricic

A válogatott honlapja szerint az utolsó tíz perc kivételével uralták a mérkőzést, csak ezután mutatott náluk jobb játékot Mexikó, de ez talán betudható a sok változtatásnak. Volt lehetőségük az egyenlítésre is, ám Begovic két nagy védést is bemutatott.

A szurkolói hozzászólások ismét elismerően szólnak Besicről, aki ismét jó teljesítményt nyújtott, valamint begyűjtött egy sárga lapot.

Pár vélemény:

– És ismét, lenyűgözött Besic, ő volt a legjobbunk eddig. Szerintem nem volt egy rossz passza sem az első félidőben.

– Besic kiváló volt mindig, mikor láttam. Remekül bánik a labdával, gyors és okosan passzol. Remekel védekező középpályásként, és ezen a poszton nagy gondjaink voltak. Ha csak egy játékos igazol át máshova a csapatunkból a VB után, az ő lesz.

– Besic fenomenális, hihetetlen hogy tudott ilyen könnyedén belépni a csaoatba. A baj az, hogy abszolút vad, rengeteg durva szabálytalanságot vét, belemászik az ellenfele arcába. Félek, hogy Irán ellen nem játszhat majd sárgák miatt.

– Amúgy, Besic egy igazi vadállat. Bárhova nézel a gyepen, ott van, nagyon bíztató a srác jövője. S nem mellesleg, meg van benne az a Vinnie Jones attitüd, ami keményebbé teszi a betonnál is.

– Szerintem Besic jobb lenne egy topligában, mint Kolasinac (Schalke 04). Egész biztos sokat hallunk majd róla a VB után.

A bosnyák kezdő (Fotó: reprezentacija.ba)

A bosnyák kezdő (Fotó: reprezentacija.ba)

Összefoglaló