Egy kis személyes történetet szeretnék megosztani Veletek.

A tegnapi napon egy méregzöld barátom meghívásának tettem eleget, a helyszínen „szurkoltam” végig doktori disszertációjának nyilvános védését az MTA II. emeleti termében. A téma agrártudományi volt, azon belül pedig a haltenyésztéssel kapcsolatos.

Fradistához méltó volt a prezentáció, valamint a bírálatokra, kérdésekre adott válaszok is, így nem volt kérdéses, hogy a bizottság méltónak találja Dr. Urbányi Bélát az MTA doktora címre.

És hogy jön ide a Fradi, azon kívül, hogy Béla fradista? Természetesen ezt a védés során is felfedezhették a helyszínen jelen lévők, hiszen zöld-fehér színekbe öltözött, valamint egy Fradi jelvény is díszítette zakóját. És persze a bemutató végén, a köszönetnyilvánításnál sem maradhatott ki a csapat, valamint az alapító, Dr. Springer Ferenc megemlítése, amint ez az alábbi képen látható is:

Köszönet a Clubnak és az alapító elnöknek.

Köszönet a Clubnak és az alapító elnöknek.

A védés utáni fogadáson Fradi-ajándék is volt, – ezúton is köszönet az FTC két munkatársának, akik segítettek az elkészítésében – egy bekeretezett fotó, amelyen a csapat nevében gratulál három játékosunk az elért eredményhez.

És én ezúton is gratulálok! Találkozunk vasárnap a lelátón, majd az új stadionban és az idegenbeli túrákon is.

Hajrá Fradi!