Az okozott kellemetlenségért előre is elnézést kérünk.

Jó régen érett már bennünk a dolog, de két dologban is bíztunk. A fejlesztőkben, hogy kijavítják a hibát, valamint az érintettekben, hogy figyelnek erre és nem használják ki, mégis csak magunk között vagyunk. Sajnos csalódnunk kellett, előbbi válaszra se méltat minket, míg a közösségünkben voltak páran, akik úgy gondolták, hogy vicces ez. Nem az. Tudtuk mi ezt, de halogattuk, hogy ne kelljen a nagy többségnek gondot okoznunk, új rendszert rájuk „kényszerítenünk”. Most mégis megtesszük ezt, nincs más lehetőségünk. Egy év és százezres nagyságrendű hozzászólás után elérkezett az idő a cserére.

Az új rendszerben továbbra is lehetőség lesz a Facebook és Twitter fiókokkal bejelentkezni, a változás leginkább azokat érinti, akik IntenseDebate vagy WordPress regisztrációval rendelkeznek, nekik egy új felhasználót kell majd létrehozniuk, ami egy-két percet vesz igénybe. Az értékelések is megmaradnak, elméletben könnyebben lehet majd videókat és képeket beilleszteni. Ha volt beállítva avatarod és ugyanazzal az email címmel készíted el új felhasználódat, akkor elméletben automatikusan párosítja hozzád a képet is.

Ez a rendszer a Disqus lesz, mivel egy nagyobb magyar portál is ezt használja, így valószínűsíthető, hogy a szóban forgó kényes hibát nem tartalmazza. Amíg nem készül el a saját útmutatónk, addig ezt tudjuk ajánlani, minden fontos részlet szerepel benne: [link]