Egykori játékosunk különösen a védelemmel elégedett.

– Az első félidőben a Fradi eldönthette volna a meccset, nagyon sima lehetett volna, a végén mégis megnehezítette saját magának, bár így sem érzetem, hogy veszélyben lenne a győzelem.

Szerencsére a kicsit kínlódós játék mellett is volt két-három jó teljesítmény. Dibusz Dénesnek voltak fontos védései, Busai Attila jól tartotta meg a labdákat és gólt is rúgott. Remekül teljesített a két középhátvéd, Pavlovics és Mateos, illetve Gyömbér Gábor is óriási mezőnymunkát végzett. Látszott, hogy Leonardo ezen a héten nem nagyon edzett, de a villanásai így is megvoltak.

Kis hiányérzetem van Jenner játéka miatt, szükség lenne a jobb teljesítményére. Ionescu a beállása után észrevétlen maradt, nem tett hozzá semmit, és ma Somalia is szürkébb volt a szokásosnál. A Kaposvár ment becsülettel, tette a dolgát, próbálkozott. Szembetűnő, hogy – bár a vége felé volt helyzete a Kaposvárnak – nagyon sokat javult a Fradi szervezettségben, s ez elsősorban a védekezésen látszik, amely sokkal stabilabb lett, mert a középpályások sok terhet levesznek a védők válláról. Kicsit fáradt volt a Ferencváros, de a kiélezett bajnoki versenyfutásban az a legfontosabb, hogy a három pont megvan.

(rangado.hu nyomán)