A Kaposvár ellen lépünk pályára.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy hazai bajnoki mérkőzések napján belépőt váltani és szurkolói kártyát kiváltani kizárólag a Puskás Ferenc Stadionnál van lehetőség, az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központ – jelen esetben pénteken – zárva tart.

Online jegyfoglalási lehetőség ITT

Kérjük a szurkolói kártyával még nem rendelkezőket, hogy lehetőség szerint még a mérkőzés napja előtt keressék fel a regisztrációs ügyintézést, illetve ha mégis a meccs napján jönnek, akkor ezt időben tegyék.

Pénteken, a mérkőzés napján a Puskás Ferenc Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 13:00-tól nyit az első pénztár, az összes pénztár 16:00-kor nyit ki! Mindkét oldalon 20:00-ig lehet majd jegyet váltani.

A regisztrációs konténer is 13:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket.

Kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy aki teheti, minél előbb érkezzen meg a Puskás Stadionhoz, hogy időben jegyet tudjon váltani, és megfelelően tudjon tájékozódni. A belépő megváltásához továbbra is elég a szurkolói kártya számának pénztárnál történő bediktálása (tehát nem kötelező személyesen ott lenni, ily módon más is megveheti a jegyeket), de kedvezményes jegyet kizárólag a kedvezményre jogosító irat, vagy annak fénymásolatának bemutatása esetén áll módunkban kiadni.

Vendégszurkolóknak
A mérkőzés vendégjegyeit a Puskás Stadion vendégbejáratánál található pénztárban (Stefánia út) lehet megvásárolni a mérkőzés napján 17:00-tól, 1.400 Ft-os egységáron.

Fradi.hu