A Fradi és a Honvéd volt edzőjének, Vass Lászlónak nem csak brazil játékmesterünk nem tetszett.

A mérkőzést Vass László, a Honvéd és a Ferencváros korábbi, a Siófok jelenlegi edzője elemezte:

Nagyon elkeserítő, elszomorító volt, amit láttam. Nagyon kevésnek tűnt mindkét csapat. Nem voltak elmozgások, a hazaiak az óriási íveléseikkel csak Bonazzoli fejét keresték, a két szélső pedig vagy elindult befelé, vagy nem. Nem értettem, hogy az általában belső poszton játszó, szervezni tudó Vécseinek miért kellett a szélen futballoznia. Holender nem sok vizet zavart.

A pálya közepét betöltötték a hazaiak, de a támadójátékuk kezdetleges, esetleges volt, abszolút nem is működött. Teljesen érthető, hogy a csapat hullámvölgyben van, mert nem lehetett csapatjátékról beszélni. Nem tudtak motiváltak lenni, nagyon gyenge iramú és színvonalú mérkőzés volt a Honvéd részéről.

A Fradinál a nagyon túlsztárolt Leonardo lődörgött, sétálgatott, mintha a Váci utcában lett volna. Sokszor nem volt megjátszható, de egyszer-egyszer villant, vagy a center, vagy a jobboldali támadó, vagy a baloldali támadó helyére lépett be. Ez volt észrevehető a játékukban, de belső játékot nem tudtak kialakítani, kiismerhetőek, lassúak és körülményesek voltak.

Jenner néha villant, de alig játszották meg őt. Nagyon csalódtam, mert az egész meccs taktikailag, technikailag és iramában nem érte el az első ligás követelményeket. Rögzített helyzetek után magassági fölénye volt a Ferencvárosnak, ezt ki tudta használni. A kapuk alig forogtak veszélyben, a találkozónak az első perctől kezdve nem volt színvonala. Többet vártam mindkét csapattól. A Fradi kétgólos előnyben még jobban visszavett, bár addig sem volt előremutató, előremozgó.

forrás: rangado.hu