Tegnap “összetartott” a BL csapat, a holnapi meccsről is beszélgettek.

Szergej Kuznyecov
Az Újpest elleni mérkőzés mindig ünnep volt. Soha nem számított, hogy melyik csapat éppen hol állt a tabellán, ez mindig egy különös meccs volt. Nem csak Budapest, hanem az egész ország erre a találkozóra figyelt. Mindig jó szívvel emlékszem vissza az Újpest elleni győztes meccsekre. Abban bízom, hogy a mieink igazi csapatként küzdenek majd a pályán, hiszen a szurkolók számára ez a legfontosabb. A mi időnkben a csapatunkban nem voltak kimondott sztárok. Válogatott játékosok voltak, de ettől függetlenül egymásért, igazi csapatként küzdöttünk. Ezt várom most a fiúktól is pénteken.

Páling Zsolt
A Ferencváros győzelmére számítok. Nagyon kellene már a győzelem a sok döntetlen után. A Pápa elleni siker új erőt adhat, remélem, hogy jó lesz a helyzetkihasználásunk, a játékosok harciasan lépnek majd pályára, és begyűjtik a három pontot. Arra számítok, hogy a Ferencváros irányítja a játékot. Nagyon szerettem az Újpest ellen játszani, nagyon sokszor nyertünk ellenük, remélem, a maiak követik a példánkat.

Szűcs Mihály
Nagy aggodalommal voltam, hogy egyáltalán lesz-e derbi, de úgy tűnik, hogy végre megoldódtak az Újpest gondjai. Futballünnepre, és ferencvárosi sikerre számítok. Ezeket a meccseket nem az dönti el, hogy melyik a jobb csapat, hanem az, hogy melyik gárda tudja jobban átérezni, hogy miről szól a derbi. Abban bízom, hogy a mieink maximálisan átérzik, hogy miért fontos ez a találkozó. Ha ez meglesz, akkor biztosan nyerni fogunk.