Sorozatunk befejező részében Kárpáti Balázs véleményét olvashatjátok.

Kárpáti Balázs vagy ahogy mindenki ismeri Balu a Sportmenü honlap (Facebook oldala itt található) főszerkesztője mindenhol ott van, ahol a magyar sportról megtudhatunk valamit. Számára nincs kevésbé fontos esemény. Szorgalom, hatalmas tárgyi tudás és sport iránti alázat jellemzi, nem maga akar csillogni, hanem tájékoztatni szeret. A sportújságírók hiú világában meglehetősen ritka, hogy tudását, értesüléseit önzetlenül osztja meg kollégáival, nemegyszer segítette már az ulloi129.hu munkáját is. Nem titok, hogy sorozatunk célja az volt, hogy a véleményük megismerésén túl 3 olyan orgánumot mutassunk be, ami úgy gondoljuk méltó a figyelemre.

Új remény, régi szenvedély, indul a tavaszi szezon

Vegyes érzésekkel zártuk az őszt, volt benne öröm, bánat, siker, dráma, és szomorúság. Ami tény: Ricardo Moniz távozott, és a helyére a német Thomas Doll érkezett a csapatunkhoz. Dibusz Dénessel, Mateo Pavloviccal, Ugrai Rolanddal és Laczkó Zsolttal bővült a keretünk.

Dibusz Dénes személyében valódi konkurenciát kapott Jova Levi. Mindkét kapust roppant tehetségesnek tartom. A jelenlegi teljesítmények alapján nálam FraDibusz az első számú kapus. Mateo Pavlovic személyében belső védelemben erősödtünk. Egyetértek Thomassal, hogy mindenképpen kellett egy plusz bekk, mert így nő a variációs lehetőségünk. Buksi, azaz Laczkó Zsolt újra itthon. Őt, akár a balhátvéd, akár a baloldali középpályára tudnám elképzelni, de ezt meghagyom Thomasnak, hiszen ő a Mester!

Ugrai Rolandtól sokat várok, de legyünk vele szemben türelmesek és biztassuk őt. Még egy személyt kiemelnék: Leonardo. Roppant örülök, hogy a zseniális brazil középpályás végül nálunk maradt. Csak rajta múlik, hogy később marad-e.

Nagyon fontos, hogy a német szakember stabilizálni tudja a védelmünket, mert az őszi szezonban itt eléggé gyengék voltunk. Az eddigi felkészülési mérkőzések alapján – köszönet a FradiMédiának! -, biztató a védelmünk. csak, így tovább. Bízom benne, hogy támadásban sokkal hatékonyabbak leszünk. Egy dolgot vegyünk figyelembe: a jó munkához idő kell, de természetesen a Fradi tábor eredményt is vár. Én azt várom a csapattól, hogy jussanak el a legvégsőkig a Ligakupában.

Ami az OTP Bank Ligát illeti, illene megszerezni a dobogós helyet. Amit várok a csapattól: az első perctől kezdve a végéig küzdjenek, hajtsanak, és akkor meg lesz a siker. Hagyjuk Thomas Dollt dolgozni. Türelem és bizalom kell. Mutassuk meg a német szakembernek, hogy milyen is az igazi ferencvárosi szurkolás!

Minden fradistának sikeres tavaszi szezont kívánok!

Hajrá Fradi!

Kárpáti Balázs / Sportmenü