A Bors meg nem erősített információi szerint Jack Tuijp és Arsenio Valpoort a Ferencváros U19-es együttesével készül a jövőben, mivel egyikük sem ment bele szerződése felbontásába. Mark Otten ellenben csatlakozhatott az első kerethez.

Mint ismert, a Ferencváros nem vitte el az első csapat törökországi edzőtáborába három holland játékosát sem. A Bors saját, meg nem erősített információira hivatkozva azt írja, hogy közülük Mark Otten csatlakozhatott a túráról hazatért együtteshez (védő poszton nem túl nagyok Thomas Doll variációs lehetőségei), Jack Tuijp és Arsenio Valpoort ellenben még egy szinttel lejjebb került.

A bulvárlap úgy értesült, hogy utóbbi két labdarúgó a továbbiakban az U19-es csapattal készülhet, miután egyikük sem ment bele a klub által kezdeményezett közös megegyezéssel történő szerződésbontásba.

A cikk hozzáteszi, hogy mivel az U19-es csapat is edzőtáborba vonul, ahová a két légiós nem utazik el, Tuijp és Valpoort hamarosan az U17-esek gyakorlásain tűnhet fel.

Ami pedig a bajnokikat illeti: Lipcsei Péter, a második csapat mestere kijelentette, nála biztosan nem játszik a két holland, mert a fiatalokra akar építeni.

(bors via csakfoci)