Rangadónak harangozták be, edzőmeccs lett belőle.

Ferencváros 35-27 (20-14) Érd
Gólok: Tomori 8, Szucsánszki 7 (1), Pena 6 (1), Szekerczés 5 (1), Szamoránsky 3, Kovacsicz 2, Steinbach 1, Szarka 1, Vérten 1, Zácsik 1

Galéria: Handball.hu

Csapatunk egyből jelezte, hogy Szabó Edina lányainak nem sok keresnivalója lesz a mai összecsapáson, az első tíz perc után 5-1-et mutatott az eredményjelző, a vendégek az egyetlen góljukat hétméteresből szerezték. Jól mutatta játékunk hatékonyságát, hogy az Érd az emberelőnyeit nem tudta kihasználni, többször döntetlenre hoztuk, egyszer pedig meg is nyertük a két perces szakaszokat. Szucsánszki Zita és Tomori Zsuzsa vezetésével így a félidőre már hat gólos előnyre tettünk szert.

A folytatásban sem változott a játék képe, sőt, a kapuban Szikora Melinda mutatott be parádés védéseket, és mivel elől termeltük a gólokat, gyorsan elértük a közte tízet. A csapatot jól forgatta Elek Gábor, szinte mindenki lehetőséget kapott és élt is vele, Nerea Pena és Szekerczés Luca a padról beszállva zárkóztak fel a góllistán Szucsánszki és Tomori mögé. A záró percekben kicsit kiengedtünk, amit az Érd kihasznált, kicsit kozmetikázni tudták az eredményt, végül nyolc gólra jöttek fel. A mérkőzés legjobbjának Tomori Zsuzsát választották.