Szombaton a Soroksár csapatát fogadjuk az edzőközpontban, a találkozó az utánpótlást támogató jegyet megváltva látogatható. Utána pedig jó programnak ígérkezik a négy órakor kezdődő Fradi – Dunaújváros kézilabda bajnoki az Elek Gyula Arénában.

Labdarúgó-csapatunk január 18-án, szombaton 14:00 órakor a Soroksár ellen lejátssza első felkészülési mérkőzését. Az összecsapás nyilvános lesz, így szurkolóink is megtekinthetik együttesünket. A találkozót a Népligeti Sporttelepen, a Mészáros József pályán rendezik meg (lásd: mellékelt ábránk, vagy nagyítva a galériában).

Rossz idő esetén a mérkőzés helyszíne a – szintén a Sporttelepen található – műfüves pálya lesz.

Jegyinformációk
A Soroksár elleni mérkőzést 200 forintos, az utánpótlást támogató jeggyel lehet megtekinteni. A belépőket a Vajda Péter utcai főbejáratnál értékesítjük – kizárólag szurkolói kártya felmutatásával lehet jegyet vásárolni. Drukkereink kizárólag itt léphetnek be a Sporttelep területére.

Kapunyitás
Jegyet vásárolni, és a Sporttelepre belépni 13:00 órától lehet a Vajda Péter utcai főbejáratnál.

Rádiós közvetítés
Honlapunk a megszokott, élő, szöveges közvetítés mellett a korábban már többször is alkalmazott online rádiós közvetítéssel is beszámol a mérkőzésről.

Fradi.hu

Térkép (Fradi.hu)

Térkép (Fradi.hu)