A jelenleg Miskolcon szereplő játékos nyilatkozott a Fradiról és a válogatottról.

Futács Márkó, a Diósgyőr kölcsönjátékosa is részt vett a válogatott kétnapos összetartásán Telkiben, ahol beszélt a tapasztalatairól.

– Taktikai dolgokat gyakoroltunk, amit majd mindenkinek tudnia kell a keretből, most főleg a védekezésen volt a hangsúly. Hasznos volt az összetartás, hiszen a kapitány még jóval a tétmeccsek előtt megismerhette a játékosokat és mi is tudjuk, hogy mit vár tőlünk Pintér Attila.

A 23 éves játékos a csakfoci.hu-nak elmondta, hogy korábban a Ferencváros is szerette volna kölcsönvenni, és vannak, akik a mai napig szívesen látnák őt a zöld-fehéreknél.

– A Ferencváros többször is szeretett volna megszerezni, de nem tudtak megegyezni a klubommal. Nyáron a Diósgyőrrel lejár a kölcsönadási szerződésem, de azt nem tudom, hogy utána mi lesz. A Leicesterhez még másfél éves szerződés köt, jelenleg vezetik a Championshipet, így könnyen lehet, hogy feljutnak a Premier League-be. Természetesen jó lenne a legmagasabb angol osztályban játszani, de reálisan nézve a dolgokat, erre most kicsi az esély. Tudom, hogy a Fradinál a korábbi utánpótlás edzőim nagyon szeretnék, ha oda kerülnék, ez azonban nem rajtam múlik. Természetesen szívesen játszanék a Ferencvárosban, hiszen ott nevelkedtem, szép emlékek kötnek a klubhoz –
zárta a támadó.