Korábbi játékosunk, Tóth Bence nyilatkozott.

Talán ott hibáztam, hogy annak idején végleg eljöttem a Ferencvárostól. Kölcsönszerződéssel jobban jártam volna, ezen sajnos már nem tudok változtatni. Pápán aztán megsérültem, sokat kellett kihagynom, amikor a tavasszal visszatértem, úgy éreztem, jól ment a játék, de mivel a csapat bukdácsolt, ez senkinek sem tűnt fel.

Pakson nagyon jól érzem magam, mivel csak magyar játékosok vannak a keretben, a beilleszkedés is könnyen ment. Erős a játékosállomány, a szakmai stáb is jó munkát végez, biztos vagyok benne, hogy a szezon végén előrébb lesz a csapat. Nagyon elszánt vagyok, szeretnék bizonyítani az edzőnknek, remélem, sok edzőmeccs lesz a lábamban az első tavaszi fordulóra. Ha minden jól alakul, januárban aláírok a Pakshoz, csak néhány formaságban kell megegyeznünk.

Egyértelműen előrébb kellene tartanom. Nem tudom, miért alakult így, én is hoztam rossz döntéseket, azt is mondták, elszálltam magamtól, amikor bemutatkoztam a Fradi első csapatában, de ez nem igaz. Sajnos sok tehetség kallódik el a magyar labdarúgásban, nem lesz mindenkiből első osztályú futballista, én azonban még nem adom fel, a legfontosabb, hogy a tavasszal újra felépítsem magam.

NSO