A Fradival készülő kapus el tudja képzelni, hogy csapatunknál folytatja.

Orosz Pál (45), az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sporton úgy nyilatkozott az egykori válogatott kapus szerződtetésével kapcsolatosan, hogy bármi lehetséges. A focista nehéz hónapokon van túl, a huszonnégyszeres válogatott játékos bal karjában idén tavasszal találtak rosszindulatú daganatot, több kemoterápiás kezelésen is átesett. A futballista már felépült és hetek óta a klubnál edz.
Edzésben A betegségéből felépült Fülöp Márton már most ia az FTC-ben készül

– Remekül érzem magam a Fradiban és egyre jobb formában vagyok. Már teljes értékű edzésmunkát végzek, nagyon készülök a visszatérésre. S, hogymi a helyzet az FTC-vel? Arra én is azt tudom mondani, mint Orosz Pál, bármi lehetséges –
nyilatkozta lapunknak sejtelmesen Fülöp, aki korábban az angol Tottenham együttesénél együtt dolgozott Ricardo Monizzal (49), a Ferencváros holland edzőjével.

Az NB I-ben jelenleg ötödik helyezett csapat vezetői nem elégedettek az őszi szerepléssel. A Fradi három pontra van a harmadik helytől, de az egyesület irányítói többet vártak.

– Ricardo Monizzal majd értékeljük a játékosok teljesítményét, a nyári igazolások között is vannak olyanok, akik csalódást okoztak. Tavasszal mindenképpen úgy kell szerepelni, hogy a nemzetközi kupában indulhassunk –
mondta Orosz.

forrás: blikk.hu