Fűrész Attila bajnokcsapataink tagjait kereste fel

Mindannyian Magyarország legnépszerűbb klubjában értek fel a csúcsra, ők a Ferencváros legendái. Különböző történelmi korszakokban álltak helyt és harcoltak az aranyéremért. Pályafutásukon, életükön keresztül megelevenednek a Fradi viharos évtizedei, egészen a harmincas évektől mostanáig. Felidézik a legfontosabb mérkőzéseket, az első helyért folytatott szüntelen küzdelmüket, egykori csapattársaikhoz és edzőikhez fűződő kapcsolatukat, legnagyobb sikereiket és kudarcaikat. De nemcsak a pályán történtekről, hanem életük fordulópontjairól is meglepő őszinteséggel mesélnek, miközben feltárulnak személyiségük eddig kevésbé ismert oldalai.

„Egy Újpest elleni mérkőzésen Tóth Gyuri védett a liláknál. Olyan nagy gólt rúgtam, hogy a labda felakadt a hálóba. Gyuri ezt nem vehette észre, mert kiment a szoborhoz, hogy megkeresse a játékszert. A közönség egy emberként kiáltotta: Gyurikám, ott van a hálóban, fönt!”
Gyetvai László

A könyv elérhető a boltokban, valamint a kiadó honlapján is (Inverz Média), ahol a korábbi Fradi-köteteket akciósan is meg lehet vásárolni, valamint a rendelés mellé ajándék is jár: egy gyönyörű kiadvány olimpiai bajnok vízilabdázónkról, Ambrus Miki bácsiról.

Fradi Bajnokok Klubja

Fűrész Attila – Fradi Bajnokok Klubja