Nem ismeretlen számunkra a Fókusz Computer, hiszen korábban, az FTC Pártolói Egyesület gyűjtése után a cég segítségével sikerült egy projektorral „meglepni” a szakosztályt.

– Miért döntöttek az FTC Kézilabda Szakosztály támogatása mellett?
– A ferencvárosi női kézilabda nagy múltra tekint vissza. A lányok az elmúlt szezonok során rengeteget fejlődtek, mi sem bizonyítja ezt jobban a KEK-győzelem, valamint a bajnokságban nyújtott egyre jobb teljesítmény. A Fókusz Computer csapatát az informatika szeretetén kívül, a Fradi kézilabdasport iránti rajongása is összeköti. Cégünk eredményei idén lehetővé tették, hogy mi is támogassuk az FTC Kézilabda Szakosztályát, aminek nagyon örülünk. A csapatszellem kiváló, az együttes sikereiért a Fradi rajongók családként szurkolnak, elképesztő az összetartás, ennek szeretnénk mi is kicsit a részesei lenni.

– Akik számára ismeretlen lenne a cég, mit kell tudni a Fókusz Computer Kft-ről?
– A Fókusz Computer Kft. 100 %-ban magyar tulajdonú kisvállalkozás, 1997 óta résztvevője a hazai informatikai piacnak. Cégünk portfóliója az informatikai piac szinte minden területét lefedi, legyen szó rendszer-üzemeltetésről, informatikai eszközök értékesítésről, szervízelésről. Ezenkívül pénztárgépek forgalmazásával és szervizével is foglalkozunk. Érdi és Dunaharaszti üzletünkben szívesen látjuk a Fradi szurkolókat, külön a számukra egyedi informatikai eszközöket is gyártatunk. A hölgyeknek a Facebookon Fókusz Díva néven nyújtunk online informatikai segítséget. Webshopunkban rendelhetnek egyedi FTC női kézilabdás notebookot, pendrive-ot, és egyéb IT termékeket az ország bármely területéről.

– Mit várnak az együttműködéstől?
– A meccsek hangulata fantasztikus, a szurkolói élmény a Ferencváros női kézilabda csapatának mérkőzésein garantált. Mivel cégünk idén webshoppal bővítette honlapját, így országosan ki tudjuk szolgálni a vásárolói igényeket. Szeretnénk ha nevünket és egyedi női kézilabdás termékeinket minél többen megismernék. Kifejezetten a rajongóknak szeretnénk IT relikviákat kínálni. Jelenleg ilyen termék forgalmazására csak nekünk van engedélyünk. Nem titok, hogy üzleti jellege is van a támogatásnak, hiszen minél jobbak a lányok eredményei, annál ismertebbek lehetünk mi is. A csapat minél messzebbre jut, annál többször jutunk a rajongók eszébe, és bízunk benne hogy a szurkolók is minket választanak.

– Pontosan miről szól a támogatás?
– Összességében a teljes informatikai háttér biztosítása. A szakosztály vezetésének támogatása informatikai eszközökkel, rendszergazda tevékenység, valamint a háttérben folyó adminisztratív munka gördülékenységét biztosítjuk. Hiszünk abban, hogy együtt, egymást segítve előrébb juthatunk, hiszen közös a célunk. Bízunk abban, hogy a támogatásunk hozzájárul az FTC női kézilabda csapatának sikeres szerepléséhez.

Fradi.hu

Fotó: Fradi.hu

Fotó: Fradi.hu