Ezt Akeem helyi ügynöke mondta a trinidadi szövetségnek, reméljük így is lesz.

Akeem Adams továbbra is kritikus állapotban fekszik a Városmajori Szívklinika intenzívjén. De egy fontos fejlemény történt, amikor a 22 éves labdarúgó bólintással ismerte fel édesanyját és egy rövid pillanatig megszorította a kezét vasárnap reggel. Pénteki indulása előtt Ancilla Adams elmondta, hogy biztos benne, gyengélkedő fia reagálni fog rá és teljesült is kivánsága.

„Bólintott és megszorította a kezét, mikor édesanyja megkérdezte, „Akeem, tudod, hogy itt vagyok?”, tovább imádkozunk felépüléséért”, számolt be a TTFA Mediának Akeem helyi ügynöke, Dion Sosa. A Városmajori klinika és a Ferencváros arra kért mindenkit, hogy ne áruljanak el részleteket a médiának, hogy az orvosok a lehető legjobb ellátást biztosíthassák a játékosnak.

„Be kell tartanunk ezt a kérést, nyugalmat szeretnének, hogy a legjobbjukat adva próbálhassák Akeem felgyógyulását segíteni. Azt kérték, hogy továbbra is támogassuk a munkájukat, s imádkozzunk Akeemért, míg ők is teszik dolgukat”, mondta Sosa.

Kétszázötvenen adtak vért ezidáig és az orvosok remélik, a héten elvégezhetik a szívátültetést.

A Ferencváros elvesztette hétvégi meccsét. Úgy tudjuk, a játékosok nem tették túl magukat az Adams-szel történteken és lélekben nem voltak felkészülve a szombati összecsapásra
(TTFA Media)