A szektorbezárások ellen.

Az FTC-Újpest bajnoki mérkőzést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség 2 millió forintos pénzbüntetést rótt ki klubunkra, továbbá elrendelte, hogy a következő hazai mérkőzésünkön a Puskás Ferenc Stadion C szektorának és az M-től S-ig tartó szektorainak lezárását.

A Ferencvárosi Torna Club elfogadja és kifizeti az újabb pénzbüntetést, azonban fokozottan arra kéri szurkolóit, hogy a jövőben tartózkodjanak a pályarendszabályok megszegésétől.

A szektorbezárás ellen ugyanakkor a Ferencvárosi Torna Club a mai napon fellebbezést nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetségnél.

Klubunk fellebbezésének indoklása között szerepelt, hogy egyesületünk több óvintézkedést is tett a szurkolói rendbontás megelőzésének érdekében. Emellett az FTC szeretne kiállni azon bérletes drukkerei mellett, akik egy felelőtlen kisebbség miatt a megvásárolt bérletük ellenére sem tudnák a kifizetett helyükön nézni a mérkőzést, sőt, a szektorbezárás miatt új helyre kellene belépőt vásárolniuk.

A Ferencvárosi Torna Club bízik abban, hogy az MLSZ értékeli klubunk megelőző intézkedéseit, és megfontolja a szektorbezárás büntetésének eltörlését.

Fradi.hu