Jó ütemben fogynak a jegyek, klubunk tájékoztatása szerint elképzelhető, hogy a mérkőzés napján már nem nyit ki a pénztár.

NB I-es labdarúgó-csapatunk szeptember 22-én, vasárnap, 16.30-kor az Újpestet fogadja az OTP Bank Liga 8. fordulójában.

A mérkőzést óriási érdeklődés övezi a szurkolók részéről, a jegyek rohamosan fogynak az Üllői út 102. szám alatt található Jegyelővételi és Regisztrációs Központban.

A jegyeladások alapján arra lehet számítani, hogy a belépők legkésőbb szombaton elfogynak, így a mérkőzés napján (vasárnap) elképzelhető, hogy már nem lesz jegyértékesítés a találkozó helyszínén. Amint arról korábban beszámoltunk, a Puskás Stadion felső karéjait biztonsági és műszaki okokból nem nyitjuk meg, tehát klubunk csak az aréna alsó karéjaiba tud belépőket árusítani.

A helyszíni jegyértékesítéssel kapcsolatosan szombaton adunk tájékoztatást a http://www.fradi.hu weboldalon.

Az új stadion építése miatt mind informatikai, mind infrastrukturális téren korlátozottak klubunk lehetőségei, de igyekszünk mindent megtenni a gyors és zavartalan kiszolgálás érdekében. Ezért a Jegyelővételi és Regisztrációs Központ (Üllői út 102.) pénteken és szombaton is meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat. Pénteken (szeptember 20.) 10-től 20 óráig, szombaton (szeptember 21.) 13-tól 20 óráig lesz lehetőség jegyvásárlásra.

Klubunk tisztelettel arra kéri szurkolóit, hogy lehetőleg minél hamarabb vegyék meg elővételben belépőiket, hogy biztosan ott lehessenek vasárnap a Puskás Ferenc Stadionban.

A találkozó jegyinformációival, beléptetésével, a sörsátorral, valamint a sajtóakkreditációval kapcsolatban minden fontos információt ITT tudnak elolvasni.

Fradi.hu