A hokicsapat is ott lesz a vasárnapi focirangadón, azután hétfőn már ők mérkőznek a lilákkal.

Jégkorongozóink nehéz sorozat előtt állnak, hiszen pénteken a Dunaújvárost fogadják, szombaton pedig Miskolcra látogatnak. Az eredeti program szerint vasárnap lett volna a borsodi mérkőzés, azonban a szakosztály vezetése úgy gondolta, hogy eleget tesznek a labdarúgó-csapat meghívásának és a helyszínen tekintik meg a Fradi-Újpest összecsapást a Puskás Stadionban. Szerencsére az időpontot sikerült módosítani, amelyhez a Miskolci Jegesmedvék is hozzájárultak.

A vasárnapi futball derbi után, hétfőn este 18:00 órától a Pesterzsébeti Jégcsarnokban is összecsap a két klub hoki csapata. Dobos Tamás vezetőedző örül, hogy a gárda jól kezdte a szezont, szerinte minden mérkőzés kétesélyes. „Nehéz sorozat előtt állunk, de a MOL Liga ilyen. Idén sokkal kiegyenlítettebb a mezőny, nincsenek igazi esélyesek. Épp ezért az Újpestet sem írnám le, hiszen, bár főleg fiatalokból áll a csapatuk, ennek ellenére bárkit meglephetnek.”

Dobos szerint az idei szezon fontos célja, hogy a csapat folyamatosan fejlődjön: „Örülök, hogy jól kezdtük az idei bajnokságot, hiszen a játék képe biztató. Szeretném, ha folyamatosan fejlődnénk, mert akkor az eredményeink is jobbak lesznek.”-értékelt Dobos Tamás a Fradi.hu-nak.

Szeptember 20., péntek
19:00 FTC – Dab.Docler (Pesterzsébet)

Szeptember 21., szombat
19:15 Miskolci Jegesmedvék – FTC

Szeptember 23., hétfő
18:00 FTC – UTE (Pesterzsébet)

forrás: fradi.hu