Diallo és Moniz is értékelte a tegnapi meccset.

Egyre jobb formában

Labdarúgó-csapatunk Diallo duplájával, valamint Holman és Mateos góljával 4-1-es győzelmet aratott a Tatabánya felett a Ligakupa F-csoportjában. Az összecsapást követően vezetőedzőnk, valamint két gólszerzőnk értékelt.

Ricardo Moniz (FTC, vezetőedző): – Örülünk Diallo teljesítményének, ő egy rendkívül szorgalmas, spontán fiú, akiben hatalmas lehetőség van. Bízunk benne, hogy folyamatosan fejlődik majd. A mérkőzés elején nem voltunk elég stabilak, ezért kerülhettünk hátrányba. A széleken sem voltunk aktívak, az egy az egy elleni sziutációkban fel kellett javulnunk, ami később sikerült. Ahhoz, hogy igazán topcsapattá váljunk, még jobban meg kell találnunk a visszaálló együttesek ellen a réseket.

Ulysse Diallo (FTC, csatár):
– Nagyon boldog vagyok, hogy a Fradiban játszhatok, és hogy a csapatot két góllal tudtam segíteni a sikerhez. Ricardo remek edző, és a csapat taktikája is passzol a játékomhoz, így remélhetem, hogy egye jobb és jobb futballistává válok itt. Bízom benne, hogy Isten segítségével sok remek gólt szerzek még a Fradinak.

Holman Dávid (FTC, csatár):
– Nagyrészt elégedett vagyok a teljesítményemmel, hiszen góllal és gólpasszal járultam hozzá a 4-1-es mérkőzéshez. Emellett hatalmas megtiszteltetés és boldogság számomra, hogy a csapatkapitányi karszalagot is felhúzhattam. Egyre jobban összeszokik az együttes, jó formában érzem magunkat, így győzelmekkel akarom folytatni a bajnokságot.

forrás: fradi.hu