Ha bizonyítja, hogy terhelhető, akkor szerződést ajánlhatunk neki.

A Nemzeti Sport Online klubközeli forrásból úgy értesült, a hússzoros válogatott középpályás, aki a nyáron eddig csapat nélkül készült, első lépésben szeretné felmérni, hogy milyen állapotban van pontosan a februárban műtött térde, hogyan reagál a folyamatos terhelésre. Ha minden rendben van, és a szakmai stáb is javasolja a szerződtetését, akkor kezdődhetnek el a tárgyalások Buzsáky szerződtetéséről.

Mivel azonban a középpályás már a hét eleje óta a csapattal készül, nem zárható, hogy felgyorsulnak az események, és akár már ezen a héten lesz előrelépés az ügyében.

Ezt erősítik egyes szurkolói körök is. A pletykák szerint a szurkolói csoportokkal rendszeres kapcsolatban álló Kubatov Gábor egy beszélgetés során elmondta, van esély arra, hogy hamarosan, akár már napokon belül szerződtessék a középpályást.

Úgy tudjuk, Buzsákynak nincsenek „horribilis” fizetési igényei, így várhatóan nem elsősorban az anyagiakon múlik majd az egyezség, vagyis ha a térde bírja a terhelést, és Ricardo Moniz vezetőedző is úgy látja, hogy erősítést jelent a szerződtetése, akkor aláírhat a Ferencvároshoz.

forrás: nso.hu