Célunk továbbra is az, hogy behozzuk őket a Facebookon, kis , de jelképes siker lenne.

Az elmúlt napokban ismét bebizonyosodott, hogy kik a Ferencváros és a magyar foci ellenségei. Pár hete, amikor elértük a 7000. lájkolót megfogalmaztuk a célt, hogy be szeretnénk hozni az MLSZ-t. Ezzel is be akarjuk mutatni, hogy mi, akik nem ebből élünk, de lelkesedéssel és a tőlünk telhető legnagyobb tudással szolgáljuk a Fradi szurkolókat, tudunk annyi támogatót szerezni, mint az MLSZ a „profi”, a Fradi bevételeinek elvételéből fizetett kommunikációs stábjával. Azóta ledolgoztuk a hátrány felét és már csak 400 lájkolóval vezetnek előttünk.

Légy részese az MLSZ legyőzésének! Osszátok meg ezt a hírt és kedveljétek/komáljátok/lájkoljátok oldalunkat ide kattintva: Üllői129 Facebook

Persze nemcsak ezért éri meg minket követni, hanem mert nálunk olvasható a legtöbb hír és a legtöbb komment szeretett egyesületünkről a Ferencvárosról és a forma miatt néhány kép, hír csak ott elérhető.

Fontos tudnotok, hogy ahhoz hogy nagyobb eséllyel lássátok a híreitek között az oldalunk Facebbok oldalán a like és az üzenet gomb melletti kis fogaskerékre kell kattintani és hozzáadni az érdeklődési listához.