A holland gólkirály a mai meccs előtt nyilatkozott.

– Mennyire sikerült már beilleszkedned a csapatba?
– Remekül érzem magam, a srácok azonnal befogadtak. Nagyon jó a hangulat az öltözőben és az edzéseken is. Fontos a jókedv, és hogy kivel töltesz együtt napi hat-hét órát összezárva. Szerintem nagyon jó kis csapatunk van, amely nem csak keményen dolgozik a céljaiért, de egyben remek közösség is.

– Milyen különbségeket fedeztél fel Ricardo Moniz, illetve a volt csapatod, a Volendam edzései között?
– Igen, van különbség az edzések intenzitásában. Ricardo Moniz más típusú feladatokat állít össze edzésről-edzésre, mint amihez hozzá voltam szoktam a Volendam edzésein. De ez nekem most tökéletes, mert így nyerhetem vissza száz százalékosan a kondíciómat. Keményen dolgozom, és remélem, hogy ennek eredményét láthatja majd mindenki a pályán is.

– Sikerült már valamelyest jobban megismerned az jövőbeni ellenfeleket?
– Most még nem ismerem annyira jól a csapatokat. Természetesen hallottam ezt-azt az öltözőben és az edzőtől is, illetve voltam az elmúlt pár hétben a Győr, a Honvéd és a Debrecen nemzetközi kupa mérkőzésein is. Nyilván a pályán ismerszik meg a legjobban minden ellenfél.

– Mit vársz a Pécs elleni mérkőzésen?
– A bajnoki szezonindító mérkőzés mindig fontos. Természetesen nyerni szeretnénk, mindegy, hogy milyen különbséggel, de a három ponttal a zsebünkben kell visszajönnünk Budapestre.

(nb1.hu)