Élete nagy szerelmének hívására nem mondhatott nemet.

Tóth Károlyt a Fradi szurkolóknak és/vagy a futsal szerelmeseinek nem kell bemutatni. Azok kedvéért, akik kevésbé ismerik Őt:

A Fradi pálya tőszomszédságában született, a IX. kerületben nevelkedett és a mai napig is ott lakik.
8 évesen lett a Ferencváros játékosa, végigjárta a szamárlétrát és végül 11 év után, 2 NB I-es meccsen is pályára lépett.

A nagypályát később kisebbre cserélte, a legendás Lőrinc Étteremben rúgta a bőrt hosszú évekig az 5+1-es bajnokságban, sokszoros magyar bajnok volt. Akkor, amikor nálunk még híre-hamva sem volt a futsalnak. Annak a sportágnak, amelynek később szerelmese lett.

Kisvártatva megszerezte az edzői papírokat, kisebb csapatoknál edzősködött, amikor is a válogatott pályaedzője lett. Olyan remek szakember mellett tanulhatta a szakma rejtelmeit, mint a korábbi szövetségi edző Kozma Mihály, akinek leváltása után egy ideig a férfi, majd a női válogatott szövetségi edzője is volt.

Külföldön is szerencsét próbált, a több magyar légióssal felálló (Balázs, Lódi, Gyurcsányi, Madarász) Székelyudvarhellyel bajnoki címet ünnepelhetett.

Amikor nemsokkal ezelőtt Németh Péter elnök Úr megkereste, szinte azonnal igent mondott. Meg még azt is, hogy: ha élete legnagyobb szerelme, a Ferencváros hívja, akkor ő csapot-papot ott hagy és már jön is.

Isten hozott újra a Fradi családban Karesz, isten hozott itthon!

Sok sikert a munkádhoz!

FTC Futsal facebook

FTC Futsal facebook