Kis közösségünk életében fontos momentumhoz érkeztünk és megyünk is tovább.

Noha alig több mint fél éve kezdtünk bele az aktív közösségi létbe honlapunk mégis elérte a Facebookon a 7000 komálót. Jó érzés, hogy ilyen sokan követitek ott is a munkánkat és ezzel már az nb1-es csapatok között is a középmezőnyben lennénk.

A lájkvadászat nem stílusunk, de mindez mégis egy kis viselkedés komponálásra sarkal bennünket. A Fradinak sok kárt okozó és ezért körünkben méltán népszerűtlen MLSZ oldalát, ugyanis nem egész 10%-al többen lájkolják. Nos így az MLSZ szellemiségét méltán megtestesítő Mészöly Kálmán születésnapján arra kérünk benneteket segítsetek, hogy megelőzzük őket. A küzdelem állásáról természetesen beszámolunk.

Persze nemcsak ezért éri meg minket követni, hanem mert vannak tartalmak, bejegyzések, amik a forma miatt csak ott elérhetőek és könnyen küldhetitek tovább a híreket ismerőseiteknek, oszthattok meg képeket.
Kedveljétek/komáljátok/lájkoljátok oldalunkat ide kattintva: http://www.facebook.com/ulloi129

Fontos tudnotok, hogy ahhoz hogy nagyobb eséllyel lássátok a híreitek között az oldalunk Facebbok oldalán a like és az üzenet gomb melletti kis fogaskerékre kell kattintani és hozzáadni az érdeklődési listához.

Szóval fiatal barátaim ragadjátok meg a lehetőséget, mint Kálmán bácsi a széklábat Adamec láttán és komáljatok minket. Többet nem mondhatók, mert nem akarok bíróságról-bíróságra járni. Köszönöm, hogy meghallgattatok!